Dečija igraonica Šir Kan

O nama


Šir Kan dečija igraonica – rođendaonica

Osnovana 2011 godine sa namerom da pruži uslugu profesionalne brige o deci. Zauzima 400m² kvalitetnog klimatizovanog prostora za zabavu i opuštanje, i 120m² letnje bašte za uživanje u letnjim danima. Vaše najmilijije možete da gledate preko TV monitora dok se oni zabavljaju u igraonici.

o-nama1
o-nama

ŠIR KAN IGRAONICA

Brigu o deci u dečijoj igraonici vodi tim profesionalnih, ljubaznih vaspitača i vaspitačica – animatora koje će učiniti da im ni jedan trenutak ne bude dosadno, a da se roditelji mogu opustiti. Dečija igraonica – rođendaonica Šir Kan sadrži dva 3D lavirinta na 2 nivoa, tobogane, Indijana Džons mostove, bazene sa lopticama i još mnogo toga što će biti sasvim dovoljno da vaši mališani potroše višak energije.

ŠIR KAN CAFFE

U caffeu sa idealnom klimom i ventilacijom možete se opustiti uz prijatnu muziku, dnevnu štampu, besplatno koriščenje bežičnog interneta na vašem Laptopu ili mobilnom telefonu. Ljubazno osoblje caffea će brinuti o Vama dok se vaša deca bezbrižno zabavljaju sa našim profesionalnim timom animatora.

DSC_0477
sir-kan-baby

ŠIR KAN BABY KUTAK

U sklopu Šir Kan igraonice nalazi se Baby kutak gde se mogu zabavljati i najmlađi uzrasta do 3 godine, uz bazen sa lopticama kao i uz prepreke za razvijanje motorike.

Shere_khan

Povežite se sa nama

Pratite nas preko Facebooka i budite u toku sa svim novostima, događajima i specijalnim ponudama.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Vaši utisci o Šir Kan Igraonici

Ukoliko imate neki komentar o  Šir Kan Igraonici, napišite nam poruku!

 

Ako ste zadovoljni Šir Kan Igraonicom ili ako imate neku kritiku ovde mozete napisati poruku! Mi ćemo svaku vašu pohvalu ili kritiku uvažiti i objaviti.

Vaše Ime (obavezno)

Poruka

Clipjungle15